A1 Bunschoten - Eemnes 3 weekenden beperkt beschikbaar vanaf 17 augustus 2018

Jorinke Vos 16-08-2018 0 reacties

Wie in de weekenden van 17 tot en met 20 augustus, 24 tot en met 27 augustus en van 31 augustus tot en met 3 september 2018 de weg op gaat, moet op de snelweg A1 tussen aansluiting Bunschoten-Spakenburg en knooppunt Eemnes rekening houden met extra reistijd.

Wie in de weekenden van 17-20 augustus, 24-27 augustus en 31 augustus-3 september de weg op gaat, moet op de A1 tussen aansluiting Bunschoten-Spakenburg en knooppunt Eemnes rekening houden met extra reistijd. Voor de verbreding van de A27/A1 werkt aannemerscombinatie 3Angle daar drie weekenden van vrijdagavond 21.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur aan het aanbrengen van stiller asfalt, tweelaags zoab.  Ook werken ze aan het aanbrengen van voegovergangen, detectielussen, markering, verlichting en aan de afwerking van de bermen.

Bereikbaarheid
Overdag is de weg beperkt beschikbaar en geldt er een lagere maximale snelheid. Rudy Klunder, omgevingsmanager van Rijkswaterstaat: “Onze aannemer werkt deze weekenden direct naast het doorgaande verkeer achter rood-witte afzettingsborden. Ze hebben daar beperkte ruimte. Houd je dus aan de aangegeven snelheid zodat de werknemers van 3Angle veilig aan de weg kan werken.” Op vrijdag-, zaterdag- en zondagnacht is de rijbaan van aansluiting Bunschoten-Spakenburg tot knooppunt Eemnes vanaf 21.00 uur afgesloten. Weggebruikers worden omgeleid via de A28 en A27. De extra reistijd is ongeveer 15 minuten. Het verkeer vanuit de richting Apeldoorn kan het beste over de A50/A12 of A30/A12 rijden. Ook de op- en/of afritten van aansluiting Soest, Eembrugge en Bunschoten-Spakenburg zijn gedurende de weekenden niet altijd beschikbaar. Alleen de afrit Bunschoten-Spakenburg blijft tijdens alle weekenden open. We adviseren weggebruikers om kort voor vertrek de beschikbaarheid van de op- en afritten te checken op www.vananaarbeter.nl.

Laatste loodjes
Na deze weekenden is de A1 richting Amsterdam opnieuw geasfalteerd en kunnen weggebruikers over 4 rijstoken rijden. Het laatste asfaltweekend is van 14-17 september op de andere rijbaan. Dan wordt het laatste deel van knooppunt Eemnes tot aansluiting Eembrugge geasfalteerd. Medio september is de A1 volledig verbreed en rijden weggebruikers over het hele traject op 4 rijstoken per rijrichting.

0  reacties