Hinderweekenden op de A27 en A1

Jorinke Vos 06-09-2018 0 reacties

Rijkswaterstaat werkt komende weekenden aan de A27 en A1 tussen Utrecht en Bunschoten. Aannemerscombinatie 3Angle brengt tweelaags zoab aan, oftewel stiller asfalt.

Naast deze asfaltwerkzaamheden wordt er ook gewerkt aan het aanbrengen van voegovergangen, detectielussen, markering, de afwerking van bermen en het verwijderen van de oude lichtmasten. De verbreding van de A27 en A1 tussen aansluiting Utrecht-Noord en aansluiting Bunschoten-Spakenburg is eind dit jaar klaar, maar begin september en eind oktober moeten weggebruikers nog rekening houden met wegwerkzaamheden.

Weekendafsluiting A27: 7-10 september
De A27 is van vrijdagavond 7 september 21.00 uur tot maandagochtend 10 september 5.30 uur dicht van knooppunt Eemnes tot aansluiting Bilthoven. Mogelijk zijn de op- en/afritten al een half uur eerder dicht. Weggebruikers worden omgeleid via de A1 en A28. De extra reistijd is ongeveer 15 minuten.

Hinderweekend A1: 14-17 september
In het weekend van 14 tot 17 september is de A1 overdag beperkt beschikbaar van knooppunt Eemnes tot aansluiting Bunschoten-Spakenburg en ’s nachts vanaf 21.00 uur dicht. Overdag geldt op dit traject ook  een lagere maximum  snelheid. Op vrijdag, zaterdag en zondagnacht worden weggebruikers omgeleid via de A27 en A28. De extra reistijd is ongeveer 15 minuten. Tevens zijn de  op- en/of afritten van aansluiting Soest en Eembrugge en de verbindingsbogen van knooppunt Eemnes gedurende dit weekend niet altijd beschikbaar. We adviseren weggebruikers daarom kort voor vertrek de beschikbaarheid van de op- en afritten en de verbindingsbogen te checken op www.vananaarbeter.nl. De werkzaamheden duren tot maandagochtend 17 september 5.30 uur.

Twee weekendafsluitingen A27: eind oktober
Op de A27 volgen eind oktober nog twee weekendafsluitingen voor het aanbrengen van het stillere asfalt tussen aansluiting Utrecht-Noord en aansluiting Bilthoven.

Meer informatie
Voor actuele reisinformatie, check kort voor vertrek de laatste informatie op www.vananaarbeter.nl

0  reacties