A27: aansluiting Hilversum 17 en 18 september ’s nachts afgesloten

Jorinke Vos 13-09-2018 0 reacties

In de nacht van 17 en 18 september is aansluiting Hilversum (33) op de A27 in zijn geheel afgesloten voor verkeer. Van 20.00 tot 5.30 uur zijn de toe- en afritten van de aansluiting in beide richtingen dicht tot de rotonde Utrechtseweg/Diependaalselaan en rotonde Oostereind/Soestdijkerstraatweg.

3Angle werkt in opdracht van Rijkswaterstaat aan het aanpassen van de kruising Diependaalselaan/Oostereind. De kruising wordt opnieuw geasfalteerd. Daarnaast worden de detectielussen vervangen en wordt de belijning opnieuw aangebracht. Na deze nachten kan van de nieuwe kruising gebruik worden gemaakt. In enkele nachten daarop worden nog afrondende werkzaamheden getroffen. 

Omleidingsroute
Om Hilversum te bereiken, kunnen weggebruikers komend uit de richting Almere gebruik maken van aansluiting 9 Hilversum-Noord/Laren op de A1. De omleiding leidt het verkeer vanuit deze richting via aansluiting Bilthoven (32). Weggebruikers komend uit de richting Utrecht en Amersfoort wordt geadviseerd gebruik te maken van aansluiting 9 Hilversum-Noord/Laren op de A1. Lokaal verkeer komende uit Hilversum wordt geadviseerd de lokale omleidingsborden richting de rijkswegen te volgen. De extra reistijd is ongeveer 10 minuten.

Verwachte hinder
Mogelijk ondervinden direct omwonenden in Hilversum hinder door de werkzaamheden van de freeswerkzaamheden, het slijpen van de lussen en van de piepjes van de achteruit rijdende vrachtwagens. Op de Utrechtseweg en op de Oosterengweg/Kamerlingh Onnesweg/N525 verwacht Rijkswaterstaat extra drukte.

Meer informatie
Voor actuele reisinformatie, check kort voor vertrek de laatste informatie op www.vananaarbeter.nl

0  reacties