Weten waar hinder is? Meld u aan voor de online hinderkalender

Jorinke Vos 30-06-2017 0 reacties

Waar mogelijk beperken aannemerscombinatie 3Angle en Rijkswaterstaat, hinder. Werkzaamheden die toch voor overlast kunnen zorgen, staan in de online hinderkalender. Hierin ziet u wanneer er in uw omgeving werkzaamheden zijn die overlast kunnen veroorzaken.

3Angle gebruikt hinderarme technieken om bouwoverlast te voorkomen. Bijvoorbeeld door te boren in plaats van te heien, of te drukken in plaats van te trillen. Toch is het helaas onvermijdelijk dat werkzaamheden overlast kunnen geven voor omwonenden en dat we incidenteel hei- of trilwerkzaamheden moeten verrichten. In de online hinderkalender ziet u wanneer er in uw omgeving werkzaamheden zijn die overlast kunnen veroorzaken.

 

Hoe werkt de hinderkalender?

Op www.verbredingA27A1.nl/hinderkalender staan 4 hinderkaarten:

  • A27  Groenekan en Nieuwe Wetering
  • A27  Maartensdijk en Hollandsche Rading
  • A27  Hilversum
  • A1    Eemnes –Bunschoten

Kies het gebied waarover u op de hoogte wilt blijven. Klik op de button ‘Aanmelden hinderkaart’. U ontvangt na aanmelding regelmatig een e-mail met een update van de werkzaamheden.

 

Geen internet of e-mail?

Beschikt u niet over e-mail, maar wilt u wel op de hoogte blijven van de hindergevende werkzaamheden? Dan kunt u bellen met 3Angle op nummer 06-11399671 dan wordt er samen gezocht naar een passende oplossing.

0  reacties