Bouwdag op basisschool de Nijepoort

Jorinke Vos 07-07-2017 0 reacties

Op woensdag 28 juni heeft aannemerscombinatie 3Angle de kinderen van basisschool de Nijpoort in Groenekan op een interactieve manier geïnformeerd over de werkzaamheden aan de A27 en het viaduct vlakbij de school.

Op de vrachtwagen
Met een interactieve presentatie en het verhaal van vrachtwagenchauffeur Maarten, heeft 3Angle de kinderen verteld wat ze kunnen verwachten van de werkzaamheden en waar ze op moeten letten om onveilige situaties te voorkomen. Maarten heeft verteld over de dode hoek en wat je wel en niet moet doen in de buurt van het bouwverkeer. Als kers op de taart, mochten alle kinderen even in de cabine achter het stuur zitten. Verder benadrukte 3Angle: ga niet op avontuur op de bouwplaats en blijf uit de buurt van de grote machines. Veiligheid is belangrijk.

Werkzaamheden zoveel mogelijk in de vakantie
Basisschool de Nijepoort ligt aan weerszijden van het viaduct aan de Groenekanseweg. De kinderen maken veel gebruik van de onderdoorgang van dit viaduct. Om de overlast zo veel mogelijk te beperken, bouwt 3Angle grotendeels tijdens de schoolvakantie, maar na de vakantie zijn nog niet alle werkzaamheden klaar.


Kinderen enthousiast 
De kinderen waren enthousiast over de bouwdag. Ook de school reageerde positief. Op naar een veilig project, voor iedereen.

0  reacties