Werkzaamheden 3Angle

Aannemerscombinatie 3Angle voert de verbreding van de A27 en de A1 tussen Utrecht-Noord, knooppunt Eemnes en de aansluiting Bunschoten-Spakenburg uit in opdracht van Rijkswaterstaat.

In de werkwijze streven wij ernaar om onnodige hinder voor de omgeving en de weggebruikers zo veel mogelijk te voorkomen. Het is helaas onvermijdelijk dat onze werkzaamheden overlast zullen veroorzaken voor omwonenden en weggebruikers. Verrast worden door hindergevende werkzaamheden (met name in de nacht) is extra hinderlijk, daarom willen we u via de hinderkalender goed en tijdig informeren over hindergevende werkzaamheden. De hinderkalender zetten we in om afwijkingen van de ‘normale’ bouwhinder die overdag kunnen optreden te communiceren, zoals heien van palen of trillen van damwanden. Daarnaast vermelden we de hindergevende werkzaamheden die tijdens de avonden of nachten voor de omgeving hinderlijk kunnen zijn. De hinderkalender is dus niet bedoeld om alle werkzaamheden die hinderlijk kunnen zijn op weer te geven.

 

Contact
Heeft u een vraag of opmerking over de werkzaamheden van 3Angle?
Neem dan contact op met 3Angle.

Naar vananaarbeter.nl

Ga voor reisadvies naar vananaarbeter.nl

 

 
 
 
 

Als u zich wilt aanmelden voor de hinderkalender klikt u op het gebied waarin u geïnteresseerd bent. U kunt zich vervolgens via de button ‘AANMELDEN HINDERKAART’ aanmelden