Werkzaamheden 3Angle

Aannemerscombinatie 3Angle voert de verbreding van de A27 en de A1 tussen Utrecht-Noord, knooppunt Eemnes en de aansluiting Bunschoten-Spakenburg uit in opdracht van Rijkswaterstaat. 

Onderdeel van de werkzaamheden is de uitbreiding van de A27 van twee naar drie rijstroken en de verbreding van de A1 van twee naar vier rijstroken per rijrichting. Ook verbreden we 17 viaducten, bouwen we een nieuw ecoduct en een nieuwe fietsbrug, bouwen en verbeteren we geluidsschermen en creëren we een aantal nieuwe natuurvoorzieningen. De verbreding van de A27 en de A1 duurt tot eind 2018. 

In de werkwijze streven wij ernaar om onnodige hinder voor de omgeving en de weggebruikers zo veel mogelijk te voorkomen. Het is helaas onvermijdelijk dat onze werkzaamheden overlast zullen veroorzaken voor omwonenden en weggebruikers. Verrast worden door hindergevende werkzaamheden is extra hinderlijk, daarom willen we u via de hinderkalender goed en tijdig informeren over hindergevende werkzaamheden. 

Contact
Heeft u een vraag of opmerking over de werkzaamheden van 3Angle?
Neem dan contact op met 3Angle.

Reisadvies?

Ga naar vananaarbeter.nl

 

 
 
 
 

Als u zich wilt aanmelden voor de hinderkalender dan kunt u klikken op het gebied waarin u geïnteresseerd bent. U komt dan op een nieuwe pagina met de hinderkaart van het gekozen gebied. Vervolgens klikt u op de blauwe button met 'AANMELDEN HINDERKAART'.